fredag 4. november 2011

Moods of Norway fikk prisen Trade Awards

I mitt innlegg på bloggen den 13. oktober, skrev jeg litt om Moods of Norway.

Foto hentet fra boken Fargene forteller.

Jeg skrev blant annet at de hadde forretning i Los Angeles og New York. Det siste er feil, men de er nå i ferd med å finne et passende butikklokale i New York. Men jeg var ikke helt på "bærtur", for deres fargesprakende klær selges også der. Blant annet gjennom den store varehuskjeden Macy's. Faktum er at klærne selges i hele 60 uavhengige forretninger over hele USA. Antall utsalgssteder har nesten doblet seg på ett år!

At norske designere gjør seg bemerket, er ikke dagligdags. Men amerikanerne har lagt sin elsk på de muntre og fargerike klærne til Moods of Norway, selv om det bare er to år siden de satset på USA.

Og nå har de altså fått prisen - Trade Awards, som deles ut av Det norskamerikanske handelskammeret. Prisen ble utdelt den 20.oktober av kong Harald og dronning Sonja, som gjestet USA på dette tidspunktet. Og de tre unge mennene, som gjemmer seg bak navnet Moods of Norway, Simen Staalnacke, Peder Børresen og Jan Egil Flo, syntes det var ekstra stas å få overrakt prisen av de kongelige. Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar