tirsdag 3. februar 2015

Gran Canaria og Servatur Green Beach Hotell - fortsettelse.I kommentarene til det første innlegget herfra, kom det spørsmål om hotellet lå ved stranden.
Som du ser ligger hotellet ved vannkanten, men det er ikke en strand utenfor. Men i bukten like ved hotellet er det en liten, fin strand. Men de som ønsker lange sandstrender, må velge et sted litt lenger nordøst over på øya. Men der kan været være mer ustabilt. Men bassengområdet på hotellet er fint, for dem som liker det. 
Det reklameres jo med at dette er øya med de store kontrastene, bl.a. fire klimasoner.
Og da vi dro nordover en dag på en utflukt, fikk vi regnvær flere steder.

Jeg elsker å bade, men jeg bader ikke i svømmebasseng,og jeg er heller ikke glad i å ligge i sola på en solseng. Jeg må enten svømme eller gå, eller kose meg med en god bok.
På bildet over ser du den fine promenaden som går langs sjøen. Den kan du følge helt inn til Arguineguin. Eller motsatt vei, hele bukten rundt.
På bildet til venstre ser du fjellet bak, der var det flott å gå på tur.

Og til høyre ser du et nærbilde av stien.
Når du kommer opp på toppen, kan du gå innover så mange mil du vil.
Du kan også komme opp ved å gå veier rundt og opp. Mange løper og trener, og flere er det også som sykler innover fjellet.
Vi gikk fine turer, og mange går til "Norgesplassen". Det er jo utrolig mange nordmenn i området, og veldig mange går tur.Her ser du fra stien på toppen, og vårt hotell nede ved havet. 
På veien innover fjellet kom vi forbi en gård med 1 200 geiter i alle aldre, størrelser, farger og mønstre. Noen var nesten helt nyfødte. Det var helt ubegripelig hva de kunne leve av, for her er det knusk tørt, så vi spurte bonden. De ble matet med korn etc., ikke mulig å beite her. På gården var det en stor dam med vann, om den kom fra en kilde vet jeg ikke. Men de hadde god tilgang på drikke.Jeg nevnte at du kan gå hele bukta rundt, og her ser du hvor du kommer hvis du gjør det.
En hyggelig tur, der du også går forbi koselige restauranter.


Dette er utsikten fra vår balkong i 8.etasje.
Dag, ettermiddag og kveld. Helt fantastisk!
Jeg spør igjen - kan det bli flottere?

Å sitte her på balkongen med et glass vin, og bare nyte utsikten, før vi gikk ut for å spise en deilig middag, var helt perfekt.
Vakre solnedganger er noe av det flotteste jeg vet. Og slik som dette kan det også være!
Hilsen Tove.
6 kommentarer:

 1. Å så vakkert. jeg har aldri vært på Kanariøyene. Må nok ta en tur dit etterhvert.
  Nå er jeg snylte forkjøla og gift med dorullen for nesa bare renner. Kjett når man har permisjon fra jobben for å jobbe med egne ting.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har vi vært både på Tenerife og Gran Canaria, og har vært fornøyd. Men den opplevelsesturen du har vært med på er jo helt noe annet.
   Men du er også interessert i farger, og det er for eksempel artig å se de utvendige fargene på husene. Men det er jo tørt der. Jeg skal også legge ut et innlegg etterhvert om andre steder vi besøkte på øya, så får du et enda større overblikk. Og vi finner også vakre blomster, men ikke viltvoksende.
   Ikke mye hyggelig å være forkjøla. God bedring ønskes av Tove

   Slett
 2. Nydelig. Vi har heller ikke vært der og nå har vi bestilt tur til Puerto Rico på Marianela heter leilighetskomplekset. Men vi drar sammen med min bror og samboer. De har vært der flere ganger, mens det blir første gangen for oss. Vi drar i oktober så vi får våren og sommeren her nord. Hvor hus skal males og hagen fikses. Da er det godt å slappe av på høsten.

  Varm hilsen fra nord.

  SvarSlett
  Svar
  1. Puerto Rico er jo bare noen minutter med bussen fra Green Beach. Dere får ta en tur og titte.
   Da gleder jeg meg til å se dine bilder når den tiden kommer.
   Hilsen fra Tove

   Slett
 3. Heisann!
  Å svømme i havet rundt klipper... det er "greia" og å gå en tur etterpå eller motsatt...
  Å ligge på solseng ved bassengkanten er ikke jeg heller typen til.
  Det virker som om du har hatt en topp ferie. Å lade batteriene på vinteren, er smart. Ha en fin søndag, klem

  SvarSlett
 4. Vi hadde en fin ferie. Må bevege seg litt. Jeg var veldig glad i å svømme i Egypt blant korallrev og fargesprakende fisker. Slik var det ikke her. Men Egypt er ikke det landet du reiser til nå, dessverre. Hilsen Tove

  SvarSlett