torsdag 19. februar 2015

Tilbake på Grand Canaria - Fargesprakende keramikk.


Det er visstnok marked en gang i uken i flere byer på Kanariøyene.
Og vi spaserte inn til Arguineguin for å titte den dagen markedet var der.


Og selvsagt falt jeg pladask for denne fargesprakende keramikken, som visstnok er fra Andalucia i Spania.
Håper ikke jeg husker feil.


Her var det mange fristelser for en fargeglad dame. Veldig vanskelig å ikke kjøpe flere ting i ulike farger.
Men jeg har jo så mye i skap og skuffer. Så det ble med en liten skål. Og jeg elsker den!Men å stå i mot dette skalldyr-serviset var vanskelig. Du forstår sikkert det!?


I Puerto de Mogàn fant vi en liten forretning som også hadde vakker keramikk. Visstnok fra samme område, men fra en annen leverandør. Dette var litt annerledes i stilen, spesielt de små fatene vi ser over. Men også disse var veldig vakre, men litt dusere i fargene. Hva synes du? Hilsen Tove.4 kommentarer:

 1. Er nå lenge siden jeg har besøkt bloggen din, så i dag skal jeg oppdatere meg litt. Nå gleder jeg meg til Spania turen når jeg ser alt dette lekre du viser fram. Men det er jo håpløst å kjøpe for å frakte med i kofferten hjem uten at det skal bli knust. Men marked er så herlig og være på. Man finner så mye fint, og i tillegg til det har de jo masse frukt og grønt. Skal i alle fall finne noe som får plass i skapet. Jeg har noen keramikk ting i fra Kreta. Kjøpt litt i gangen.

  Ha en fin lørdag.

  Varm hilsen i fra nord.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte som sagt en liten skål og la den i håndbagasjen. Den står fremme på kontoret mitt og jeg fryder meg over fargeklatten.
   En flott helg ønskes fra fjellet med skyfri himmel, sol, vindstille og supre skiløyper. Hilsen Tove

   Slett
 2. Her var det mye fargeglede! nesten litt for mye på en gang, men en på bordet er flott!
  Skalldyrstallernene var morsomme, men så var det skap plassen der hjemme!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke tvil om at man har samlet litt i årenes løp og i tillegg har vi også arvet noe. Men så blir man litt fristet av og til. Men enig - det er ikke mye man kunne satt fram av disse tingene. Veldig sterke farger, men en liten ting eller to er flott! Og serviset er kjempefint!
   God helg ønskes av Tove

   Slett