onsdag 1. juni 2011

Mönster Magasin

Jeg vil gjerne reklamere litt for Mönster, som er et relativt nytt magasin. Det er vel i første omgang tenkt på som et "ung-kvinne blad", men det er mer enn mote og trend å lese om i bladet.
Blant annet tar det opp ulike miljøspørsmål.

I dette nummeret vil jeg anbefale både kvinner og menn i alle aldre å lese intervjuet med Hank von Helvete, eller som han heter - Hans-Erik Dyvik Husby.
Han kjemper nå mot farmasiindustrien og medisineringen innen psykiatrien.
Et meget viktig tema!

Hans-Erik Dyvik Husby har selv brukt heroin, har vært innlagt, og fått medisiner mot heroinabstinenser. Han sier at medisineringen ikke hjalp for noen av de innlagte. Tvert i mot, det førte til forverring.
Jeg vet selvsagt ikke om dette stemmer, men jeg vet at pillebruk i Norge vokser med voldsom fart.Vi trenger ikke lykkepiller selv om vi er litt deppa en dag. Kle deg heller i oransje!

Selv om dette innlegget i utgangspunktet ikke hadde noe med farger å gjøre, ser vi at farger også kan komme til nytte i denne sammenhengen. Et faktum er, at fargeterapeuter har hevdet at den fiolette fargen kan hjelpe mot stoffavhengighet, ved at den bearbeider hjernens smertesentre, og bidrar til å rense organismen for uønskede stoffer.
Jeg er ikke terapeut, og kan selvsagt ikke gå god får dette, men jeg vet hvilken kraft farger har. Så hvorfor ikke prøve?!
Tove

1 kommentar:

 1. Hei hei
  Hmmm, interessant!

  Har lest en del av det du skriver om hva fargene kan gjøre med oss både fysisk og psykisk - som oftest møtes man med mye skepsis og litt håning når man snakker om dette til mennesker. Andre synes det er kjempeinteressant.

  Jeg tror at det fortsatt vil ta noen år før allmennheten aksepterer at farger påvirker oss, på samme måte som den motstanden som alternativ medisin møtte, når det kom i søkelyset - Nå er vi ikke i tvil om at alternativ medisin kan fungere.

  En fargeglad helg til deg, Tove og alle andre følgere og bloggere

  SvarSlett