lørdag 26. januar 2019

ÅRETS FARGE 2019 fra Nordsjö
SPICED HONEY


Spiced Honey er fargen du ser i midten her og som kan settes sammen med fargene rundt.


Nordsjö sier at de har valgt denne fargen som Årets farge 2019 utfra "dyptgående analyser av trender innenfor mote, design, arkitektur og dagens forbrukeradferd. I tillegg til at de ønsker å åpne vinduene og slippe lyset inn", som de sier i sin pressemelding.
"Fargen som perfekt fanger årets tema - Let the light in - har en varm rav tone inspirert av honningens skjønnhet og alsidighet."


"Det er et moderne  valg som passer mange ulike livsstiler og innredninger. Den uttrykker også den nye følelsen av optimisme, som kom frem i den globale trendforskningen. 
Det er en farge som kan være beroligende og avslappende, men også full av liv, avhengig av lyset og fargen som den kombineres med".

"Nordsjös farger starter sin reise ved firmaets globale Aesthetic Center. De har i mer enn 25 år hatt ansvaret for trendanalyse, fargeforskning og fargedesign. Hvert år inviteres en rekke førende designere fra hele verden, som møtes og fanger stemningen i verden, som så overføres til den årlige fargepaletten"


Det som står ovenfor er også hentet fra Nordsjös pressemelding."I tillegg til at vi har valgt Spiced Honey til Årets farge 2019, har vi tatt fram fire farger som er utformet for å hjelpe forbrukerne med å finne en kombinasjon som de kan føle seg trygge og tilfredse med; Think, Dream, Love og Act.Alle bildene som er benyttet her er merket 
"Nordsjö Colour Future 2019".

De er brukt med tillatelse av Nordsjö. 

Så kan jo dere sammenligne fargene som er lansert for 2019, og se hva dere liker.
Det er gøy å bli presentert for nye farger, men det viktigste er at du selv og familien trives i fargene du velger. Farger er så mye mer enn mote og trend, smak og behag! 
Men går du opp til det første og det fjerde bilde, så ser du raskt at det her er mye å velge blant.
Hilsen Tove.

8 kommentarer:

 1. Kunne ikke tenke meg å ha en stor flate med årets farge,den ble litt tung for meg,men sammen med rosa,blå eller Orange blir det bedre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi reagerer ulikt på farger, og slik skal det være. Vi må bruke farger som vi føler oss vel i. Men her er det mange muligheter til å kombinere farger, og det er bra. Takk for kommentar. En fin uke ønskes av Tove

   Slett
 2. Heisann, må fremdeles gå omveien om Safari, men det gjør ingenting! Denne farven, i alle fall på skjermen, minner meg om mocca som var så populær for noen år siden, flotte farver som gir varm stemning i rommet! Kanskje den heller litt mer mot gul i virkeligheten.... Ha en fin søndag, Tove ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du får lagt ut kommentar, takk for det.
   Fargen har mye gult i seg, tenk på honning.
   Du er jo flink med farger! En fin uke ønskes deg i det hvite Norge fra Tove

   Slett
  2. Mange fine farger, men det handler om hvordan man setter dem sammen. Har vært lenge i orangefarger (høstfarger) men synes coral og beige/mokka er ganske fint sammen også.
   Ha en fin dag fra iskalde men fin solfylt dag på Hamar!

   Slett
  3. Du har selvsagt helt rett. Det å sette sammen farger er viktig, og ofte veldig vanskelig.
   De som vil lære mer om det, kan melde seg på kurs hos NCS. NCS systemet er helt supert for å sette sammen farger som alltid vil passe sammen, uansett lys og andre vanskeligheter.
   Her var det minus 15 i dag tidlig og sol, litt mildere nå. Hilsen Tove

   Slett
 3. Hei.
  Du vet ikke tilfeldigvis ncs-koden til Spiced Honey?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dessverre, det gjør jeg ikke. De oppgir ikke NCS-koden dessverre. Men ta kontakt med Therese Sandem hos NCS, så kanskje hun vet det. Hilsen Tove

   Slett