torsdag 14. november 2013

Hvis du ønsker god service når du skal handle tur- og treningstøy, tøy til barna, regntøy og annet fritidstøy -
 
gå til STORMBERG!

 
Jeg har hatt en Stormberg foret, rød fleecejakke, som jeg har vært veldig glad i. Den var brukt, men like fin, men så satte glidlåsen seg helt fast. Ikke i foret eller stoffet, men den kunne bare ikke rikkes.
Så synd!
Gå til Stormerg i Storgaten (i Oslo), sa min mann, kanskje de klarer å gjøre noe med glidelåsen.
Det kunne de ikke, men for en vennlighet og velvilje jeg møtte i butikken!
Den kvinnelige ekspeditøren gikk inn på nettet og fant ut at de hadde en hvit jakke på lager, maken til min. Den kunne jeg få som erstatning. Klart jeg takket ja, selv om jeg helst ville hatt den røde.
De skulle sende meg en SMS når jakken kunne hentes.
 
Butikken var full av flotte, fargesprakende plagg for hele familien, og jeg fikk lov å ta noen bilder.


 
Med slike tur- og treningsplagg, som også har god kvalitet, er det gøy både å gå på tur og å trene.
Og barn elsker, som dere vet, farger!
 
Etter en uke kom det SMS om at jeg kunne hente jakken. Og stor var min overraskelse og glede da det viste seg at de hadde funnet en rød jakke til meg. Snakker om service!
 
Jeg pratet litt med betjeningen, og de kunne heller ikke få fullrost STROMBERG som arbeidsgiver. "Vi er som en stor familie, som er glade i hverandre", sa den ene av damene. Klart det smitter over slik at de yter god service til kundene!  
 
STROMBERGs hovedkontor ligger i Kristiansand, og de er medlem av Materialretur og sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift. 
 
 
Gå inn på www.stormberg.com. og les mer. Der kan du også se alle de flotte plaggene, og du kan bestille i deres nettbutikk. Men de har i tillegg mange butikker rundt i Norge. 
Stormberg er også samfunnsengasjert. 1 % av omsetningen brukes til å støtte SOS-barnebyer, og til aktivitets- og velferdstilbud for barn ved flere krisentre i Norge. 
På merkelappene som henger på plaggene, får du også turtips. Og du kan selv sende inn turtips til bedriften og være med i trekningen av et gavekort på kr 1000,-. turtips@stormberg.no.
 
Jeg vet i alle fall hvor jeg skal handle neste gang! Det gjør kanskje du også?! Hilsen Tove
                                    

 
 

4 kommentarer:

 1. Hei Tove, Gosh - det hadde jeg ikke trodd! Jeg er imponert! Jeg har også flere produkter fra Stormberg og er superfornøyd! Din opplevelse er jo bare helt utrolig - det er jo slik det bør være! klem Siv

  SvarSlett
 2. Jeg er også imponert! Man går jo fra en slik forretning i kjempehumør, og selvsagt ønsker vi å handle der neste gang det er aktuelt!
  Det er jo mange som leser denne bloggen, og jeg håper de vil gå til Stormberg og handle. God helg ønskes av Tove

  SvarSlett
 3. Imponerende!
  Jeg har også flere Stormbergprodukter som jeg er veldig fornøyd med.
  Takk for flott innlegg om ADHD. Jeg fikk ikke med meg det programmet, men har et adoptivbarn med diagnosen, så jeg vet en del om det og har prøvd forskjellige metoder.

  SvarSlett
 4. Enig - kjempeservice!
  For mange år siden startet Inger Næss og jeg opp et prøveprosjekt med ADHD barn og farger. Men det rant ut i sanden. Men det så ut til at den beste fargen for mennesker med ADHD er blått. Slå gjerne på tråden en dag, så skal jeg fortelle deg mer om det. Hilsen Tove

  SvarSlett