mandag 6. februar 2012

Fargene forteller - 3.opplag!

Jeg må innrømme at jeg er veldig stolt over å kunne fortelle at den store boken min om farger er kommet i nok et opplag. Opplagstallene er nå 6 300!

Ikke glem at boken også inneholder en arbeidsbok som du kan benytte for å kartlegge deg selv, din partner og dine venner. Det er kjempespennede!

Elevene på Imageakademiet ble kartlagt i forrige uke, og syntes det var topp, og elevene på Westerdals er alltid i hundre når de  har fått vite resultatet. Det er gøy!

Kanskje ønsker du et kurs, foredrag eller en forelesning om farger?
Ta kontakt!

Hilsen Tove - en stolt forfatter.

5 kommentarer:

 1. Jeg kom nettop over bloggen din :) Har studert interiør på NKF Stavanger, og der tok vi også i bruk boken din. Veldig nyttig :)

  Mvh Liza

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Liza.
   Takkfor hyggelig tilbakemelding om boken.
   Artig at du la inn en kommentar i dag, for i går ble det bestemt at jeg skal tilbake til NKF i Stavanger og forelese i mars. Da kan jeg selvsagt skryte av ros fra deg!
   Håper at du nå har en spennende jobb der du kan få benyttet din viten om farger!
   Lykke til!
   Med fargeglade hilsener fra Tove

   Slett
 2. Så gøy da! Skulle ønske jeg kunne være der :) Jeg savner skolen og lærerne der veldig mye. Hilse alle fra meg!

  Mvh Liza

  SvarSlett
 3. Hei Tove,
  Mulig du husker meg fra foredraget i Hamar. Det var jeg som hadde tatt ut grått til hele den nye leiligheten vår. Nå blir den kremhvit takket være deg. Jeg fikk en skikkelig aha-opplevelse og skal nok passe meg for fremtiden. Det var ellers veldig hyggelig å se deg igjen og du er ikke forandret på 20 år...Boken gleder meg meg veldig til å lese.
  Mange takknemlige hilsner

  SvarSlett
 4. Hei igjen Dagny.
  Klart jeg husker deg,og vår hyggelig samtale.
  Det var hyggelig for meg på Hamar. Mange lydhøre damer.

  Takk for en herlig tilbakemelding. Jeg blir så glad når jeg når frem med fargenes betydning.
  Jeg er helt sikker på at du/dere vil bli langt mer fornøyd med en krem-variantenn grått. Den gir varme til rommet, noe den grå ikke gjør.
  Hvis du i tillegg får inn noen fargeklatter i puter, bilder og andre pyntegjenstander, kommer dere til å trives. Ikke glem at oransje/fersken er vakkert, og den er livsgledens farge. Mange oppfatter den som et antidepressiva. Den er også god der vi spiser.Den fremhever maten og skaper en god stemning rundt bordet.
  Dekker man et bord til gjester, bruk fersken-fargede servietter,lys og blomster - det er flott!
  Lykke til!
  Hilsen Tove

  SvarSlett