mandag 15. juli 2024

 Jeg har fremdeles mye tull med bildene fra Kreta. Men jeg legger ut noen av dem ganske så tilfeldig slik at du kan se hvor mye vakkert det er der.


Margarites - en vakker bygning!


Jeg tror området her heter Asomatos.


Fantastiske fjellformasjoner.



En vakker bru over en elv her i samme område.


Vakre blomster i en fantastisk farge må med. 

 
En av mange utrolig flotte ting fra  Amnatos.


Jeg elsker trær. Og dette ble jeg helt forelsket i!


En liten vakker bygning. Er ikke sikker på hvor den lå.

Ser at det er flere blogg-venner som, i likhet med meg, ikke legger ut innlegg så ofte nå på sommeren. Håper noen likevel tar en titt!
Fortsatt god sommer i regnværet! Hilsen Tove.


6 kommentarer:

  1. Så koselige bilder. Nei, sommeren er ikke bloggtid for meg heller. Men lese litt hos andre kan jeg gjøre. Fortsatt god sommer!!!. Naturglede/Randi

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra at det ikke bare er meg som er "lat". Takk for hyggelig hilsen. Og god sommer videre i regnværet!

      Slett
  2. For noen fine minner. Den siste bygningen husker jeg at vi observerte på en av våre turer på Kreta. Jeg har lyst til å dra dit igjen, et fint sted å dra til. Vi hoppet på busser gikk både hit og dit og så mange vakre steder. Nå er jeg lei alt regnet !
    Ha en fortsatt fin sommer, tross været.
    På bloggen min Ingun Kleppan, blogspot, kommer det mer om de nye smykkene mine. Der er det litt fra åpningen i Vågå og har lagt ut min Hommage til Anne Stine Ingstad, så langt. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, fine minner, men når det gjelder selskapet Vitus, var vi alle veldig misfornøyde med opplegget. Du kan ikke installere oss på et hotell som ligger langt mot vest, når det meste du skal se ligger i øst. Tre timer frem og tre tilbake flere dager ble for mye av det gode! Jeg skal se på bloggen din.
      Er utrolig lei regnvær, vanskelig å planlegge.

      Slett
  3. Hei kjære Tove, jeg legger ikke så mye ut om sommeren heller... for jeg er mye ute og åpner ikke pc i det hele tatt. Vi har en fantastisk sommer i år.
    Fantastiske bilder du viser av Kreta... Jeg kunne nyte disse vakre trærne i Meteora, de er virkelig utrolige.
    Jeg ønsker deg mange flere vakre sommerdager.
    En munter hilsen kommer til deg fra Viola.

    SvarSlett
    Svar
    1. Slik er det - vi må nyte sommeren i stedet for å sitte foran PC'en. Så bra at dere har hatt en fantastisk sommer, det har ikke vi. En dag eller to fint, så regn. Veldig ustabilt. Men i nord har de hatt mye fint vær, og det er fortjent! Fortsatt fine dager ønskes av Tove.

      Slett