torsdag 7. november 2019

Det er veldig gøy å undervise når man har så interesserte elever!
Sofi School of Fashion Industry.


Dette er elever fra Interiør- og Retail Design klassene, og jeg underviste i forrige uke sammen med Therese Sandem fra NCS-Colour Senter.
De bildene jeg viser her er fra siste dag. Her arbeides med en stor oppgave, før oppgaven skal presenteres for Therese og meg.


Interiør oppgaven  går ut på å velge farger som er gode for en familie på fire. Ikke enkelt når de fire familiemedlemmene er veldig ulike. Og fargene påvirker ulike mennesketyper ulikt.
De skal først tenke fargepsykologi for å finne de konkrete fargene, så skal de benytte NCS-systemet til å velge farger som passer sammen. 


Her arbeides det på spreng.


Her er to av elevene som har valgt Retail Design. De har fått i oppgave å velge farger til et  nystartet firma - alt fra nettsider og logo, til vindusutstilling etc. Slett ikke enkelt det heller. For de skal også tenke over hvilke kunder de ønsker å nå frem til.
Veldig hyggelig å være lærer når elevene bare smiler til meg når jeg kommer for å se hvordan det går.


Dette kan vi lese på veggen her på Treider, hvor Sofi hører til. Her er flere ulike studier.


Her ser du
 noen av elevene som presenterer sine oppgaver. På bildet til venstre, utdyper Therese litt mer om de fargevalgene som er gjort. Det var kjempebra!

Vi har nå undervist her flere år på rad, og det er like hyggelig hver gang. Og vi er imponerte over hvor flinke elevene blir på bare en uke i fargenes verden.
Vi ønsker elevene lykke til videre! Hilsen Therese og Tove.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar