onsdag 18. juli 2012

Naturen har så mye å by på!

I forrige uke var mitt yngste barnebarn og jeg på hytta i Gudbrandsdalen. Ikke langt unna er to setre som driver med geiter, og dem ville Kine se.


Det var 157 geiter med smått og stort, og vi ble etter hvert gode venner med dem.
Det er gøy at de har ulike farger og mønstre.
Her holder de på å spise opp Kines regnjakke!En artig liten killing i sort og hvitt, og en trio i brunt, grått og hvitt.


Denne beige kosegeita ble Kines yndling!Men det var to andre som valgte oss. For da vi skulle gå fra flokken, ville alle følge med oss. Vi klarte imidlertid å få snudd dem, slik at de gikk tilbake.
Men disse to var det ikke mulig å snu. De gikk på tur med oss i to timer, som to lydige hunder, før vi måtte gå tilbake og levere dem på setra. Ikke tvil om at eieren var glad for at vi fulgte dem trygt hjem.
En artig opplevelse både for bestemor og barnebarn! Tove.5 kommentarer:

 1. Morsomme bilder av en fin tur i regnvær.
  Dette er gode minner å ta vare på!
  Ha en fortsatt fin sommer!
  Ingun

  SvarSlett
 2. Det er slike minner barna husker. Vår lille, enkle hytte på fjellet i Ringebu har vært viktig i barnebarnas oppvekst. Skiturer, fjellturer, bærplukking - og ikke minst skattejakt hvert år. Alt er å finne i tre hyttebøker med både tekst og bilder.
  Og selvsagt er det også veldig hyggelige minner for oss besteforeldre, og en glede å tenke på at de tre barnebarna har villet være med oss dit.
  På din blogg kan vi også se at du også gjør hyggelige ting selv om været ikke er topp. En fortsatt god og opplevelsesrik sommer ønskes deg av Tove.

  SvarSlett
 3. Hei, Herlige bilder fra sommerturen med barnebarnet ditt:-)sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
 4. Vi har det veldig hyggelig sammen når "jentene er på tur" uansett hva vi driver med. Men Kine er veldig interessert i dyr, så dette var helt topp! To dager senere fikk vi være med på melking. Gjett om det var populært?! Klem fra Tove

  SvarSlett
 5. Så utrolig flotte bilder, og for en søt jente du har! Spiller ingen rolle med regn og skyer - gleden av å være ute i naturen sammen med dyra, overstyrer alt som har med vær å gjøre :-)
  Likte sydvesten til Kine ;-)

  SvarSlett