mandag 17. juni 2024

Da er det vel på tide med litt flere bilder fra Kreta.

Hvis du tar en titt tilbake på det første innlegget, bilder fra hotellet, legg merke til de vakre fargene på bygningene. Hvordan ville området ha sett ut hvis byggene hadde vært grå?! Jeg burde ha skrevet det i innlegget, men det ble glemt dessverre.


Her går jeg litt videre, og du ser Church of Agios Nikolaos her.


Veldig vakkert inne!


Koselige gater. Flere små butikker og restauranter videre nedover mot sjøen.


Cathedral of Eisodion tis Theotokou


En flott skulptur på samme sted.


Port of Canea.
Her er det mange hyggelige restauranter, og flott å spise der og se utover sjøen og fantastiske bygninger.
Jeg har et bilde jeg gjerne skulle ha vist dere, men jeg får ikke snudd det.


Men også dette bildet er fra Port Canea. 


Jeg har utrolig mange fine bilder fra Kreta, men noe har skjedd - enten med PCen eller med telefonen, for jeg får ikke redigert flere av bildene, som jeg gjerne ville vist dere. Men ettersom det er så lenge siden jeg har skrevet et innlegg, må jeg bare bruke dem som er OK til jeg finner ut av det. Hilsen Tove.

mandag 3. juni 2024

Før jeg går videre med flere bilder fra Kreta, vil jeg vise dere bilder fra en flott og fargesprakende ballettforestilling i Sandvika for vel en uke siden. Det var KGB dans og ballett, som sto bak forestillingen. Utrolig mange dansere på ulike alderstrinn - alle like flinke!

"Colors in motion" heter forestillingen.


For et år siden ble jeg spurt om jeg ville komme til KGB og lære dem mer om fargenes betydning. Det var spennende, da jeg fikk vite at de holdt på med planleggingen av denne fantastiske forestillingen.


Jeg fikk to fribilletter, og tok med min kusine på premieren lørdag for en uke siden. Fullt hus!
Og mer behøver jeg ikke skrive. Det er bare å se på de fargerike danserne på bildene. Dessverre fikk vi ikke lov å ta bilder med blits, men dere får likevel et inntrykk av fargene og danserne.



 



Og sannelig ble det en fargesprakende forestilling! Hele salen klappet og jublet da alle kom frem på scenen etterpå. Og at danserne var kjempeflinke er det ikke tvil om.
Men jeg må også få si at fargene var med på å få forestillingen til å skinne enda sterkere! Hilsen Tove.