torsdag 30. mai 2013

Farger på soverom på aftenposten.no.
 
Ta en titt på følgende nettsted og les mer: 
                                      http://www.aftenposten.no/bolig/Soveromsfargen-avgjor-hvor-mye-sex-du-far-7215155.html
 
Jeg har et par bemerkninger til det journalisten skriver:
Når  det gjelder nyansen syren, som hun skriver kan  være en god sovefarge, så er det ikke en nyanse av fiolett jeg mener, men en nyanse av indigo (blå-lilla).
Du ser kanskje forskjellen på fargen over og denne? 
 
I tillegg vil jeg bemerke at fargene på soverommet selvsagt ikke er hele forklaringen på mye eller lite sex, eller godt/dårlig sovehjerte. Her kommer mennesketyper inn som et avgjørende element.
Det nevnes fiolette mennesker i artikkelen, men jeg tror jeg skal ta en gjennomgang av alle de syv mennesketypene litt senere og se på de ulike personlighetene i denne forbindelse.
 
Om ca. 14 dager kommer det mer i Aftenposten om farger på soverommet og god/dårlig søvn. Tove
 
Så følg med!

 

2 kommentarer:

 1. ja, jeg ser tydelig forskjell på fargene. Vi hadde en stud et grønt soverom, det var for skarpt og slitsomt for meg. Jeg som elsker farger har nå et ferskenfarget, med grønne gardiner ol. det funker veldig bra.

  Var det ikke morsomt å se hvordan broren min hadde ryddet og fått frem ting sin. Han har vært syk, fått en ny klaff i hertet og koser seg nå når han har blitt frisk og kan reflektere over livet.

  Ha en flott helg som kommer snart!
  Ingun

  SvarSlett
 2. Det høres ut som om du har hatt en grønnfarge med mye gult i på soverommet, ettersom du sier at den var skarp og slitsom. For det er den.
  jeg tror det er viktig at hver i sær finner farger som er gode for dem. Men en behagelig fersken med grønt høres egentlig godt ut. Litt mot sex og litt mot søvn!

  Når det gjelder broren din er jo huset hans som et museum. Alle som leser denne bloggen bør gå inn på kleppanrova for å lese og se.
  Jeg ønsker også deg og dine en fin helg! Hilsen Tove

  SvarSlett