mandag 24. september 2012

Vakre, fargesprakende glassgjenstander.
 
Da jeg holdt foredrag på Hamar for en tid tilbake, var Vivvi-Ann Huse en av tilhørerne. Hun stilte også ut en del vakre glass gjenstander som jeg falt totalt for.
Det tror jeg også du vil gjøre!
 

På deres nettsider, www.blaast.no, kan du lese følgende:

Blåst er den nordligste glasshytta i Norge...

... og så vidt vi vet, i hele verden! Vi ligger midt i Tromsø sentrum, i det gamle ølutsalget til Macks Ølbryggeri.

Etter at vi starta opp i 2002 har Blåst blitt et naturlig stoppested på rundtur i Nordens Paris. Vi blåser glass i verkstedet vårt stort sett hver dag. Dersom du kommer kan du se forvandlingen fra glødende og flytende glassmasse til de vakreste gjenstander. Her er det varmt!

Produksjonen omfatter alt fra drikkebeger i alle varianter, vaser og skåler til de mer skulpturelle og unike gjenstandene. Alle glassblåserne deltar i utformingen og designet, så her vil de fleste finne noe som faller i smak.

Det har vært Silja Skoglund og Vivvi-Ann Huse som har drevet dette sammen, men nå ......

Grønne Skoger er vår nyeste tilskudd

Isteden for å avslutte samarbeidet og bli bitre konkurrenter når Vivvi-Ann skulle flytte hjem til skogen, valgte vi å videreføre vårt herlige konsept. I april 2011 åpnet Grønne Skoger som er en avdeling av Blåst som du finner helt på grensen til Sverige like ved Magnor (Riksveg 2).
Silja Skoglund holder fortet i Tromsø - Nordens Paris.
 
 
I et interiør kan slike vakre fargeklatter gjøre underverker! Det er ikke så mye som skal til for å løfte  et interiør, og sette et personlig preg på det.
Ble du fristet - ta kontakt med de kreative damene! Tove

2 kommentarer:

  1. Hei, WOW for noen nydelige kunstverk! Klem Siv

    SvarSlett
  2. Helt enig! Jeg er veldig svak for vakkert glass og krystall.
    Da jeg var nyforlovet, dro min forlovede og jeg bl.a. til Venezia, og der besøkte vi Murano fabrikken. Vi kjøpte også en del nydelige glass - seks vinglass i ulike farger, et likør sett med karaffel, pluss cognac glass. Vi kjøpte også en stor, blå vase og tilhørende bolle/fat, som jeg elsker. Kanskje tar jeg bilder av dette en dag og legger ut på bloggen. Det har jeg ikke tenkt på før!
    Det er virkelig vakre glassgjenstander disse damene lager,og fargene er svært vakre! Hilsen Tove

    SvarSlett